Liten tuva stjälper ofta stort lass

Jag var ute på min hemmabana för att öva inför två kommande trevliga tävlingar. Först var jag och speglade svingen i vårt fina träningsrum. Det blev riktigt varmt i rummet.
Så efter att jag hade speglat färdigt skulle jag vandra ut i ”öppna landskap”. Förblindad av det sköna solljuset såg jag inte mellansteget på bilden härunder.

IMG_0401
Det kunde ha gått riktigt åt fanders. För jag såg inte mellantrappsteget på bilden. Denna gång blev det en stukad stortå, en centimeterstor uppriven skinnflik på tummen, avskrubbat skinn på ena knäet och ett stort hål på mina nya fina byxors knä.

Jag kanske får föreslå en färgmärkning av trappsteget vilket då kan förhindra framtida skador. Jag hade så klart en fantastisk tur som inte skadade mig värre. Nästa gång går det kanske inte så bra. Det är kanske någon äldre än mig, eller någon som inte har tränat fallteknik.

Om någon hade lyckats fotografera mig liggande på rygg med en hink bollar, en jacka,  och en golfbag utspridda över rummet, den hade nog gjort ett ”scoop”.